Siesta-stol fra LK Hjelle

LK Hjelle - tidløse klassikere siden 1940

En norsk familiebedrift som har skapt vakre, tidløse, skandinaviske møbler siden 1940. Møblene selges i dag over hele verden, men produseres fortsatt på Hjelles egen fabrikk i Sykkylven. Her forenes tradisjon, kvalitet, komfort og tidløst design. Dette er norsk håndverk på sitt aller beste.

Hjelle samarbeider tett med unge norske og internasjonale designere. Dette har gjort Hjelle kjent for innovativ møbeldesign. Og den norske møbelprodusenten holder seg på denne måten alltid aktuell.

Siesta, Falcon og Modell 711 – tidløse klassikere fra Hjelle

Hjelle produserer klassikere som Siesta-stolen som i sin tid ble designet av Ingmar Relling. Sigurd Resells stol Falcon er blitt en av de mest kjente norske møbelikonene. Modell 711 ble designet av Fredrik A. Kayser i 1960. Alle disse stolene produseres fortsatt den dag i dag og har beholdt sitt opprinnelige design som kombinerer funksjonalisme med minimalisme. Hjelle produserer også en rekke sofaer av høy kvalitet i et skandinavisk design.

Du får møbler og produkter fra hele sortimentet til Hjelle hos oss. Vi kan også være behjelpelige med spesialtilpasninger av møblene, som for eksempel spesialtrekk til sofaer.

LK Hjelle Sofaer

LK Hjelle Stoler

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram