Om Krosby

Vi har valgt å avvikle Krosby Møbler i 2024. Vi takker alle våre kunder igjennom de siste 121 år.

Da August Krosby åpnet sin møbelforretning i Oslo sentrum i 1902 ante han lite om at det var starten på en møbelhistorie som skulle videreføres fra generasjon til generasjon. Kvalitetsmøbler til riktig pris har vært mantraet til familien Krosby, og det er nettopp dette som har skapt fornøyde kunder i over hundre år.

Visjonen vår var å fortsette å levere møbler av høy kvalitet fra de beste produsentene til riktig pris.

 


 

«Vi hadde fokus på at våre kundene skulle bli fornøyde. Det var ikke salg som drev oss,
men muligheten til å gi gode råd og hjelpe kundene med å finne riktige møbler til sin bolig.»

– Henning Krosby, 4. generasjon Krosby

 


 

Klassikere kombinert med moderne design

Vi forhandlet kun anerkjente og solide merkevarer. Ved å kombinere klassikere med nytt design, holdt vi oss både tidløse og aktuelle. Vi hadde kunder i alle aldre som ønsker kvalitet, komfort og god rådgivning. Våre medarbeidere hadde lang erfaring fra møbelbransjen og svært høy kompetanse som kom våre kunder til gode.

Bærekraftig og etisk produksjon

Møblene du fant hos oss var produsert av materialer av høy kvalitet slik at de hadde lang levetid. Vi samarbeidet kun med leverandører som kunne sikre at møblene var produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Produksjonen skulle være ressursvennlig og kortreist, og alle som jobbet med produksjon skulle ha gode arbeidsforhold.

Spesialtilpasning og skreddersydde møbler

Vi hadde et unikt og tett samarbeid med våre leverandører gjennom mange år. Vi har alltid tenkt at det er bedre å være stor kunde hos en liten produsent enn en liten kunde hos en stor produsent. Ved å ha et langsiktig, godt forhold til våre leverandører, kunne vi levere spesialtilpassede produkter enten det gjelder sofabord, spisebord, sofaer, madrasser, tepper eller mindre møbler.

Historien til Krosby Møbler

Krosby Møbler ble etablert i 1902 av August Krosby. I 117 år var vi lokalisert i Oslo sentrum og her overvar vi blant annet to kriger, flere branner og økonomiske opp- og nedgangstider. De siste 30 årene var butikken lokalisert i Møllergata, også kalt «møbelgata» i gamle dager, før vi i 2019 flyttet til Vinterbro.

Vi har valgt å avvikle Krosby Møbler i 2024. Vi takker alle våre kunder igjennom de siste 121 år.

Mvh Henning Krosby

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram