Om Krosby

Da August Krosby åpnet sin møbelforretning i Oslo sentrum i 1902 ante han lite om at det var starten på en møbelhistorie som skulle videreføres fra generasjon til generasjon. Kvalitetsmøbler til riktig pris har vært mantraet til familien Krosby, og det er nettopp dette som har skapt fornøyde kunder i over hundre år.

Visjonen vår er å fortsette å levere møbler av høy kvalitet fra de beste produsentene til riktig pris.

 


 

«Vi har fokus på at kundene skal bli fornøyde. Det er ikke salg som driver oss,
men muligheten til å gi gode råd og hjelpe kundene med å finne riktige møbler til sin bolig.»

– Henning Krosby, 4. generasjon Krosby

 


 

Klassikere kombinert med moderne design

Vi forhandler kun anerkjente og solide merkevarer. Ved å kombinere klassikere med nytt design, holder vi oss både tidløse og aktuelle. Vi har kunder i alle aldre som ønsker kvalitet, komfort og god rådgivning. Snakk med oss, enten du vet hva du vil ha eller ønsker god råd om møblering. Våre medarbeidere har lang erfaring fra møbelbransjen og svært høy kompetanse som kommer våre kunder til gode.

Bærekraftig og etisk produksjon

Møblene du finner hos oss er produsert av materialer av høy kvalitet slik at de har lang levetid. Vi samarbeider kun med leverandører som kan sikre at møblene er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Produksjonen skal være ressursvennlig og kortreist, og alle som jobber med produksjon skal ha gode arbeidsforhold.

Spesialtilpasning og skreddersydde møbler

Vi har et unikt og tett samarbeid med våre leverandører gjennom mange år. Vi har alltid tenkt at det er bedre å være stor kunde hos en liten produsent enn en liten kunde hos en stor produsent. Ved å ha et langsiktig, godt forhold til våre leverandører, kan vi levere spesialtilpassede produkter enten det gjelder sofabord, spisebord, sofaer, madrasser, tepper eller mindre møbler. Ta kontakt med oss dersom du har spesielle behov eller ønsker!

Historien til Krosby Møbler

Krosby Møbler ble etablert i 1902 av August Krosby. I 117 år var vi lokalisert i Oslo sentrum og her overvar vi blant annet to kriger, flere branner og økonomiske opp- og nedgangstider. De siste 30 årene var butikken lokalisert i Møllergata, også kalt «møbelgata» i gamle dager, før vi i 2019 flyttet til Vinterbro.

I dag er det 4. og 5. generasjon Krosby som er involvert i driften.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram