Skovby spisebord

Skovby - funksjonelle møbler i dansk design

Skovby ble etablert i 1933 av møbelsnekker Thorvald Rasmussen. Senere videreført av sønn Villy, og barnebarn Preben og Jørgen Rasmussen, er familiebedriften ivaretatt i generasjoner. Skovby utviklet seg raskt til å levere komplette spisestuer produsert i serier, og livsnerven i bedriften har alltid vært fokus på funksjon. I dag er de verdenskjent for evnen til å kombinere design og funksjon fra møbelfabrikken i Galten i Danmark.

Rene linjer kombinert med høy funksjonalitet

Skovby’s spisestuer, skjenker og krakker mm. er skapt av råvarer fra naturmaterialer, valgt ut med omtanke og respekt for miljøet. Designmøblene fremstår som enkle, med rene linjer, og er produsert med en baktanke om livssituasjon, boligforhold og drømmer. 

Vi ble Norges første Skovby-kunde for over 40 år siden, og har hatt et langt og godt samarbeid. Hos oss finner du skjenker, spisestuebord og stoler i alt fra hvitoljet eik til oljet valnøtt. Vi bestiller også inn alt av produkter i sortimentet om ønskelig.

Katalog

Kontakt oss gjerne for forespørsler om Skovby-møbler her.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram